Cum poți prepara în casă cea mai bună pâine împletită

16 iulie 2016 - 7:22 -


Pâine pufoasă împletită, de casă, o reţetă aparte, uşor diferită de pâinea obişnuită.

Este o pâine extrem de moale şi de pufoasă, care se menţine moale zile în şir, mai mult decât pâinea obişnuită. Nu e greu de făcut, are câteva secrete, pe care poate le ştiţi, poate că nu. Aşa că vi le spun eu

Ingrediente:

-1 kg făină albă

-1 ou

-2 linguriţe sare

-2 linguriţe zahăr

-14 g drojdie uscată sau 25 g drojdie proaspătă

-aproximativ 650 ml lapte călduţ

-50 g unt sau untură

-1 ou pentru uns

Modul de preparare al acestei pâini delicioase o găsiți pe siteul meu: http://pofta-buna.com/paine-pufoasa-impletita-de-casa/

(FOTO: arhiva personală Gina Bradea)


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *