20.07.2017

Monica Niculescu promite victorie la Wimbledon. S-a calificat în semifinale

  •    
  • Pin It

România este încă în jocuri la Wimbledon, fiind reprezentată de o jucătoare în proba de dublu.

Ce n-a reușit Simona Halep la Wimbledon, reușește Monica Niculescu. Jucătoarea de tenis a ajuns în semifinalele turneului, unde se va lupta, alături de Hao-Ching Chan, cu învingătoarea din meciul care opune perechea Svetlana Kuznețova (Rusia)/ Kristina Mladenovic (Franța) cuplului Makoto Ninomiya (Japonia)/ Renata Voracova (Cehia).

Niculescu și Chan, favorite nouă pe tabloul de dublu, le-au învins, cu 6-3, 6-4, pentru un loc în semifinale, pe Cici Bellis şi Marketa Vondrousova (SUA/ Cehia). Astfel potrivit stiripesurse.ro, perechea Niculescu/ Chan și-a asigurat un cec de 100.000 de lire sterline și 780 de puncte WTA.

Anul trecut, Monica a pierdut în runda inaugurală la Wimbledon.

Citește și: Monica Niculescu a câştigat turneul de la Biel la dublu

Victorie frumoasă pentru Monica Niculescu în Elveția

Victorie frumoasă pentru Begu la Indian Wells. Niculescu, învinsă


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comuncării din cadrul Universității din București și un master în jurnalism online la aceeași facultate. Activează în presă din 2005, când a lucrat pentru prima dată în presa de limba engleză, în care a activat cel mai mult până în prezent. A acoperit atât domeniul economic, cât și cel social și politic și chiar și cultură, lifestyle, atât în online cât și în print.


Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *