17.08.2017

Simona Halep, jucătoarea lunii mai

  •    
  • Pin It

Simona Halep (2 WTA) a fost jucătoarea lunii mai, potrivit site-ului WTA. Cei care au votat pe site, într-un procent de 87%, au preferat-o pe româncă în defavoarea jucătoarelor Jelena Ostapenko (Letonia), care a obținut 9%, şi Elina Svitolina (Ucraina), care a obținut doar 4%.

Cu acest procent, Simona Halep a câştigat titlul de ‘May’s WTA Player of the Month’.

În mai, Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid şi a fost finalistă la Roma şi la Roland Garros. Svitolina a câştigat turneul de la Roma, iar Ostapenko s-a impus la French Open. La Roland Garros, românca a eliminat-o, în sferturi, pe Svitolina.

În primele luni ale anului au câştigat acest sondaj Serena Williams (ianuarie), Elina Svitolina (februarie), Elena Vesnina (martie) şi Laura Siegemund (aprilie).

Simona Halep (25 de ani) a ajuns în sferturi la Roland Garros după ce a învins-o pe Carla Suarez Navarro (28 de ani) cu 6-1, 6-1.

Citește și: UPDATE. Halep, învinsă la Roland Garros

UPDATE: Simona Halep, învingătoare!

Pregătiri pentru marea finală a Simonei Halep. Ecran gigant în Parcul Herăstrău

Simona Halep, în semifinale la Roland Garros. A învins-o pe uncraineancă


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comuncării din cadrul Universității din București și un master în jurnalism online la aceeași facultate. Activează în presă din 2005, când a lucrat pentru prima dată în presa de limba engleză, în care a activat cel mai mult până în prezent. A acoperit atât domeniul economic, cât și cel social și politic și chiar și cultură, lifestyle, atât în online cât și în print.


Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *