17.08.2017

UPDATE. UDMR a început negocierile. Primele discuții cu Grindeanu și Ponta

  •    
  • Pin It

UDMR a avut întâlniri luni, la prânz, cu PSD.

Partidul va trebui să ia miercuri o hotărâre cu privire la tabăra alături de care va alege să meargă mai departe. Miercuri, la ora 11.00, se dezbate și se votează moțiunea de cenzură.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a avut luni dimineață o întrevedere cu premierul Sorin Grindeanu și cu noul secretar general al Guvernului Victor Ponta. Acesta a declarat că, de acum înainte, va purta discuții cu ambele tabere. Vineri, Liviu Dragnea a discutat și el cu Kelemen Hunor.

Preşedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Kelemen Hunor, a anuțat încă de vineri că urma să înceapă de astăzi negocieri cu reprezentanţi ai Guvernului, dar şi ai coaliţiei PSD-ALDE, el primind mandat în acest sens sâmbătă, în Consiliul Permanent al UDMR. El a explicat atunci că partidul său nu este interesat în acest moment de portofolii în Guvern, iar personal nu are ambiţii legate de funcţia de vicepremier.

Sâmbătă, Kelemen Hunor a explicat că a discutat cu Liviu Dragnea, cu Călin Popescu Tăriceanu şi cu Sorin Grindeanu, dar nu a negociat.

„Am vorbit, dar nu am negociat. Am vorbit cu domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu, dar dacă cineva doreşte, negocierile le începem luni”, a precizat liderul UDMR.

Citește și: Cum va vota UDMR moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu?

De ce Dragnea ţine morţiş să întărească relaţia cu UDMR înainte de prezidenţialele din 2019

Tomac l-a scos din sărite pe Kelemen. „A fumat ceva?”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comuncării din cadrul Universității din București și un master în jurnalism online la aceeași facultate. Activează în presă din 2005, când a lucrat pentru prima dată în presa de limba engleză, în care a activat cel mai mult până în prezent. A acoperit atât domeniul economic, cât și cel social și politic și chiar și cultură, lifestyle, atât în online cât și în print.


Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *