5GANG, trupa favorită a adolescenților, film cu bani de la PSD

-


După serialul Vlad şi producţiile Sacrificiul şi Profu’ a venit rândul vloggerilor trupei 5Gang să primească ajutor de la Guvern, în cadrul proiectului dezvoltării industriei cinematografice, pentru realizarea filmului lui Matei Dima (BRomania)- 5Gang: The Movie.

 

Potrivit datelor postate recent pe site-ul Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, societatea, Brobiz Cudetoate va primi un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru 5Gang The Movie, un film în care eroii sunt membrii trupei 5Gang – Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit, scrie paginademedia.ro.

Filmările pentru producţia „5Gang – The Movie” au început pe 2 septembrie care este poveste fun pentru publicul ţintă al trupei.

„E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Pitici Gratis și Vali Dobrogeanu, iar acum o filmăm. E un proiect foarte serios și foarte fun în același timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv și multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta”, a declarat Matei Dima, la începutul lunii septembrie.

Vloggerii trupei 5GANG s-au făcut remarcați în mediul online, iar fanii acestora de pe rețelele de socializare sunt extrem de încântați de fiecare postare care îi aduce din ce în ce mai aproape de viețile lor.

5GANG reprezintă cel mai mare proiect al unor vloggeri. Piesele lor sunt în mare vogă.  Selly, cel care a dat startul proiectului, este cel mai mare vlogger din România, cu aproape 2 milioane de subscrieri pe canalul său. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain și Exploid, astfel că a lansat proiectul muzical 5GANG.

Anul trecut a însemnat un moment important pentru trupa vloggerilor întrucât au pornit în cel mai mare turneu din ţară.  5GANG au susținut show-uri în nu mai puțin de 8 orașe din România.

Pe 1 iunie 2019, 5GANG a susţinut cel mai mare concert la Arenele Romane.

Citeşte şi:


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.