ACCIDENT GRAV ÎN CAPITALĂ. O tânără a murit după ce a plonjat cu maşina în Dâmboviţa

-


O tânără de 26 de ani a murit, vineri dimineaţa, după ce a plonjat cu maşina în Dâmboviţa, în apropiere de Târgul Vitan din Capitală.

”La faţa locului am găsit autoturismul răsturnat pe plafon şi în interior scafandii au identificat victima în vârstă de 26 de ani, blocată în autourism şi în stare de inconştienţă. A fost preluată de echipajul SMURD în vederea aplăcării manevrelor de resuscitare, însă la scurt timp au declarat decesul acesteia. Scafandrii au continuat verificarea zonei respective pentru căutarea altor posibile victime, până în aceste moment nefiind identificate alte persoane. Intervenţia a fost dificilă pentru că autoturismul era răsturnat pe plafon (…), în rest căutarea s-a făcut cu destulă uşurinţă pentru că apa nu are o adâncime foarte mare”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti, la B1 TV.

”În jurul orei 7.00 am fost sesizaţi prin apel de urgeţă 112 cu privire la faptul că un autovehicul a plonjat în râul Dâmboviţa. La faţa locului, poliţiştii au constatat că autovehicului se deplasa de la Bucureşti spre centura Bucureştiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a plonjat în râu. (…) Deocamdată nu ne putem pronunţa cu privire la cauze, se va dispune o necorpsie precum şi expertiza tehnică a autovehiculului”, a explicat Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, „tânăra era blocată în maşină, care era răsturnată şi deja era scufundată în apă. Din primele informaţii, avea pusă şi centura de siguranţă, motiv pentru care i-a fost greu să se elibereze singură”.

Potrivit acestuia, în momentul în care a fost scoasă din apă, fata era în stare de inconştienţă. La scurt timp însă, în ciuda eforturilor medicilor, a murit.

Accidente similare s-au mai întâmplat în această zonă, însă ele nu au fost soldate cu decese. „În iarnă, a căzut chiar un tir în Dâmboviţa”, a conchis Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU.

Foto: Adevărul


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon