UPDATE. FOTO. Accident pe calea ferată. Circulația blocată între CF Buzău și Făurei. Trei persoane au decedat

-


UPDATE 22.38: Trei persoane au murit, nu patru așa cum se anunța inițial. De asemenea, sunt 10 răniți, scrie Antena 3.

UPDATE 22.10: Mai multe persoane din microbuz sunt încarcerate. Pompierii acționează pentru extragerea lor. Până în acest moment, 6 victime au fost preluate și transportate la spital. La fata locului s-a constituit un punct de triaj medical al victimelor.

 

sursa foto: Andreea Dancu

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Cilibia şi Rosseti este închis la această oră, pe ambele fire, din cauza unui accident înregistrat la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu bariere automate.

 

Trenul IR 1579, care circula în relația București- Galați, a lovit un microbuz, al cărui șofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure și să respecte semnalizarea de la trecerea la nivel. Reprezentanții Regionalei CF Galați s-au deplasat la locul accidentului pentru a acționa și a acorda sprijinul necesar reprezentanțiilor pentru situații de urgența.

Până la finalizarea operațiunilor desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență trenul IR 1731 ( Brasov – Galati) staționează temporar în Cilibia, potrivit textului comunicatului de presă, emis de CFR SA.

De asemenea, având în vedere numarul mare de posibili ocupanți transmis de apelant (între 7-9 persoane), a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Buzau.

sursa foto: Andreea Dancu

La fata locului au fost concentrate 2 echipaje SMURD, 5 echipaje medicale SAJ, 2 echipaje de descarcerare și un post medical avansat.

Totodată, a fost alertată în sprijin și o autospecială pentru victime multiple încadrată cu paramedici de la ISU Brăila.

Știre în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.