Accident șocant la Ploiești. O tânără a căzut din autobuzul în mers după ce un geam s-a desprins

-


O tânără de 18 ani din Ploieşti a fost transportată la spital, miercuri seara, cu răni grave, după ce geamul din spate al autobuzului în care se afla s-a desprins, iar aceasta a căzut pe carosabil. Poliția cercetează cauzele și modul în care s-a produs acest incident grav.

 

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că medicii au fost solicitaţi după ce, în zona centrală a municipiului Ploieşti, o fată de 18 ani a căzut dintr-un autobuz după ce geamul s-a desprins. Tânăra a suferit răni la cap şi la spate, fiind dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, scrie Mediafax.ro.

La rândul său, directorul societăţii Transport Călători Ploieşti, Nae Alexandri, a afirmat că accidentul s-a produs imediat după ce autobuzul a plecat din staţie.

„Este ceva ciudat. Şoferul mi-a spus că după ce a plecat din staţie s-a trezit cu două tinere care au venit la el şi au spus că o fată a căzut cu geamul din spatele autobuzului. Distanţa dintre canapele şi geamul respectiv este de aproximativ 30 centimetri. Este prima oară când păţim aşa ceva, să se desprindă geamul. Cazul este în cercetare. Ciudat este că imediat cele două fete au dispărut. Ori au îmbrâncit-o şi s-a spart geamul, ori fata s-a sprijinit şi geamul chiar s-a desprins”, a adăugat Nae Alexandri.

Poliţiştii cercetează cazul și din primele cercetări rezultă că tânăra a stat pe bancheta din spate, când s-a produs incidentul din autobuz.

Citește și:

Super performanță pentru voleiul feminin. România a obținut biletele pentru Campionatul European

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.