UPDATE. Accidentul de la Ţăndărei a modificat mersul trenurilor

-


UPDATE Traficul feroviar închis sâmbătă dimineaţă între Murgeanca şi Ţăndărei, în judeţul Ialomiţa, unde două vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu combustibil lichid au deraiat, a fost reluat pe un fir, în jurul orei 15.30, pentru trenurile cu tracţiune Diesel, a informat CFR Călători.

Potrivit sursei citate, de la ora 15:23 a fost redeschisă pe un fir circulaţia trenurilor cu tracţiune Diesel între Murgeanca – Ţăndărei, astfel că pasagerii garniturilor R 8224 Constanţa – Buzău, R 8223 Buzău – Constanţa şi IR 1971 Constanţa – Galaţi nu vor mai fi transbordaţi cu mijloace auto.


Compania CFR Călători informează că deoarece circulația feroviară pe linia Țăndărei – Murgeanca este în continuare închisă, la trenurile cu plecare din Constanța și Buzău și care au ca destinație finala Buzău, Constanța și Galați, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloace auto între Movila – Murgeanca și retur, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

În consecință, trenul Regio 8224 Constanta (plecare 16.08) — Fetești (plecare 18.02) — Movila — Țăndărei — Murgeanca — Buzău va circula până la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanța Murgeanca — Buzău.

Similar, trenul Regio 8223 Buzău (plecare 16.20) — Murgeanca — Țăndărei — Movila — Fetești — Constanța va circula până la Murgeanca, de la Murgeanca la Movila se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanța Movila — Constanța.

De asemenea, trenul InterRegio 1971 Constanța (plecare 18.35) — Fetești (sosire 19.48) — Movila — Țăndărei — Murgeanca — Galați va circula pana la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigură transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Murgeanca — Galați.

 Pe de altă parte, ca urmare a închiderii circulației în stația Tăndărei, trenul Regio 8036 Constanța — Fetești (plecare 13.24) — Țăndărei (sosire 13.59) este anulat pe distanța Țăndărei — Fetești; iar trenul Regio 8571 Țăndărei (plecare 14.59) — Fetești (sosire 15.34) este anulat pe întreaga distanță.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.

Citeşte şi: Accident feroviar în Ţăndărei

Iohannis, taxat dur de un designer. Ce a fost în neregulă cu ţinuta de Top Gun


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *