Adevăratul pericol al caniculei

-


Există un adevăr nespus de ani de zile. Mai marii țării știu un secret teribil, dar îl țin ascuns în cuferele Casei Poporului și nimeni nu trebuie să-l scoată la lumină.

Dar am aflat pe surse care este acest secret teribil și trebuie să-l știți!

Căldura ne enervează

și ne facem de mii de ori mai sensibili. În zilele caniculare, când îți transpiră creierul urmărind emisiuni jenante la televizor și aerul condiționat gâfâie, se produce o nebuloasă chimică-n organismul uman și devenim bombe cu ceas.

Cercetătorii au descoperit că de la temperaturi de 39oC în sus, creierul secretă nervosteron, un hormon care ne poate face să reacționăm violent (verbal/fizic) la cei mai mici și neînsemnați stimuli.

Dacă nu mă credeți

faceți următorul experiment: ieșiți din casă. Mergeți în cel mai apropiat hypermarket și observați, de la o distanță sigură, interacțiunea hominizilor.

În doar 45 de minute de cumpărături am putut observa numeroase cazuri de „nervi provocați de căldură”. O doamnă țipa la soțul nerăbdător să plece dintr-un magazin de haine. S-au certat vreo 10 minute la raionul de mezeluri și și-au reproșat lucruri de acum 2-3 ani, ba chiar și de acum 7, când ea a avut răbdare cu el să-și găsească un costum.

La puțin timp o mămică își amenința copila că îi bagă pixul pe gât dacă îl mai folosește ca pe o jucărie.

Un alt cuplu se certa în fața rafturilor cu balsam, el fiind fanul nucii de cocos, ea preferând fructe exotice.

Nu mai spun de certurile din trafic. Acolo-i măcel.

Pe această cale

îi solicit public lui Raed Arafat să iasă pe posturile TV și să recunoască faptul că românii sunt în pericol. Înainte să moară de inimă, ori să le bubuie o venă-n cap, românii sunt în stare să se calce pe bătături până ajung să se muște de beregată.

Citeşte şi: Prea prost să meriți un copil


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *