Adidas și Nissan au dat lovitura cu câștigătoarea de la US Open

-


Câștigătoarea turneului de Mare Slam de la US Open, nipona Naomi Osaka (locul 7, WTA) traversează cea mai bună perioadă a carierei sportive, iar contractele semnate zilele acestea cu Adidas și Nissan au introdus-o direct în topul celor mai plătite sportive.

 

”Această săptămână a însemnat un vis care a devenit realitate pentru mine. Sunt atât de onorată să reprezint Japonia şi Nissan la un asemenea nivel. Am crescut cu tatăl meu conducând o maşină Nissan, iar asta mă face, acum, să mă simt ca într-un cerc care s-a închis. Pentru mine, GT-R e maşina favorită, pentru că poate merge atât de repede”, a declarat Naomi Osaka, care va reprezenta imaginea brandului Nissan în reclame.

După semnarea contractului de imagine cu Nissan, Osaka a mai dat încă o lovitură prin renegocierea contractului de sponsorizare cu producătorul german de echipament sportiv Adidas.

Presa internațională a scris că germanii i-au propus lui Naomi Osaka un contract în valoare de 8,5 milioane de dolari anual, de patru ori mai mare decât angajamentul pe care îl are liderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep, cu gigantul american Nike.

Grație celor două contracte de sponsorizare, nipona Naomi Osaka se va apropia de topul celor mai bine plătite sportive întrucât beneficiază de piața asiatică care îi va spori  considerabil veniturile.

În schimb, Serena Williams se bucură de un contract de 17 milioane de dolari pe an cu Nike, sumă căreia i se adaugă contractele uriaşe de publicitate, pe care fostul lider mondial le are deja în derulare cu diferite companii americane.

Citește și:

Mihaela Buzărnescu speră să revină în circuit la turneul de la Wuhan

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.