Alerta meteo de ninsori şi ploi se prelungeşte

-


UPDATE 3.21. În intervalul 20- 22 martie, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice scăzute, în general, cu 10 grade față de mediile climatologice obişnuite acestei perioade.

 Temperaturile vor fi negative noaptea și dimineața în toată țara, iar în cea mai mare parte a Moldovei. Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud a teritoriului și la munte, izolat, cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp.

În Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare și trecător se va forma polei sau ghețuș, iar în restul teritoriului vor predomina ninsorile.

 Vremea deosebit de rece se va menține până spre sfârșitul săptămânii și vor mai fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare de apariție pe parcursul zilelor de joi și vineri, în special în sud, în sud-est și la munte.

 

Ştirea Iniţială:

ANM a prelungit, marţi, alerta de ploi, ninsori şi polei până joi dimineaţă, în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, unde sunt aşteptate fenomene complexe de vreme rea.

Citeşte şi: “Bătăuşii în uniformă” din Paşcani, trimişi în judecată pentru agresiune

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.