Alertă pe calea ferată! Se circulă în condiții speciale pe sectorul București-Lehliu

-


Vremea rea pune în continuare probleme pe calea ferată. Astfel, se circulă în conditii speciale pe relația București – Lehliu, interval de stații unde trenurile circulă tractate cu locomotive Diesel, iar pe sectoarele Buftea – Periș și Videle – Roșiori, unde apar frecvent fluctuații de tensiune. Pe aceste sectoare, trenurile circulă cu viteză redusă și încercări repetate de conectare a pantografului la linia de contact pentru asigurarea curentului electric necesar continuării parcursului.

 

”Personalul feroviar a acționat permanent, încă din cursul nopții, pentru verificarea componentelor de alimentare cu energie electrică și remedierea deranjentelor.

La aceasta ora, pe distanta Bucuresti – Lehliu se intervine cu drezina pantograf pe un fir de circulație astfel încât in scurt timp trenurile să circule în condiții normale, cu locomotive electrice.

Pe restul magistralelor se circulă în condiții normale de iarnă, fără implicații majore”, potrivit unui comunicat de presă, emis de CFR Infrastructură.

Vom reveni.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.