A apărut primul parc acvatic dedicat persoanelor cu dizabilități! Imagini incredibile

-


Odată cu prima zi de vară se deschid și porțile parcurilor acvatice din întreaga lume, care mai de care mai atrăgătoare și mai distractive.

Bineînțeles, copiii sunt primii care abia așteaptă să se bălăcească în piscinele din aceste locuri  în zilele fierbinți.

Din păcate, aceste parcuri acvatice nu sunt accesibile și persoanelor cu dizabilități. Anul acesta, însă, situația se schimbă, pentru că avem parte de o premieră. În San Antonio, Texas, a fost inaugurat un nou parc acvatic incredibil numit Morgan Inspiration Island, care oferă acces la distracție și persoanelor cu dizabilități, fiind proiectat special în acest sens.

„Scopul nostru este de a oferi o experiență excelentă pentru clienți, într-un mediu sigur, confortabil și nu foarte aglomerat”, a declarat fondatorul Gordon Hartman.

El a mărturisit că inaugurarea acestui loc de distracție a fost posibilă datorită colaborării cu medici, părinți, profesori, terapeuți și îngrijitori.

Aici, copii aflați într-o situație specială primesc brățări care permit părinților să-i localizeze. Totoată, ei beneficiează și de scaune cu rotile acționate cu aer, pe care familiile le pot închiria gratuit.

Fiecare parte a parcului este dotată cu rampe speciale pentru a oferi acces în orice loc pentru cei în scaune cu rotile. Totodată, copiii cu nevoi speciale au acces gratuit în parc.

Cum să-i faci pe oameni să te placă? Sfaturi de la un expert în comportament din cadrul FBI


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *