Aproape de un nou Colectiv într-un club din Capitală

-


O porţiune din tavanul clubului „Control Club” din Bucureşti s-a prăbuşit, miercuri seară, iar reprezentanţii localului susţin că „au căzut două bucăţi de tencuială şi ipsos în urma unei infiltraţii de apă” şi nu erau clienţi în camera unde s-a petrecut incidentul.

 

Bucăţi din tavanul clubului s-au desprins şi s-au căzut pe podeaua Control Club din Capitală, miercuri seară, în jurul orei 22.00. Accesul în sală a fost oprit cât au fost înlăturate bucăţile căzute din tavan, iar după o jumătate de oră, clienţii  s-au întors înăuntru, potrivit mediafax.ro.

„Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan?? Nu îl închideţi şi-l băgaţi imediat în reparaţii? Vrem să avem oameni care mor, iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastra, ruşine! – la Control Club”, a scris Sonia Nedelea, pe Facebook.

Pe de altă parte, reprezentanţii Control Club susţin pentru Mediafax, că tavanul nu s-a prăbuşit, ci numai două bucăţi de tencuială şi ipsos, în urma unor infiltraţii.

„Suntem de azi noapte aici, cu structuristul şi constructorii, am decopertat toată zona din preajma locului afectat, am izolat-o. Nu s-au înregistrat victime, cei mai mulţi clienţi fiind la ora respectivă în afara camerei în care a avut loc incidentul”, au conchis reprezentanţii Control Pub din Capitală.

Citeşte şi:

Vâlceanu (PNL): Guvernul PSD-ALDE taie pensiile de la 1 ianuarie. Despre ce sumă este vorba

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.