Clotilde Armand i-a replicat lui Dan Tudorache: ”PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede”

-


Clotilde Armand l-a contrazis pe Dan Tudorache care a susținut că are 200 de voturi în fața contracandidatei sale de la USR-PLUS, arătând că axcesta ”nu știe să numere”.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale”, a scris Clotilde Armand,luni, pe Facebook.

În schimb, Dan Tudorache, candidatul PSD la primăria Sectorului 1, susține că a obținut mai multe voturi decât contracandidata sa de la USR, Clotilde Armand. Tudorache a scris pe contul său de Facebook că ar avea 200 de voturi în plus.

”După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris Dan Tudorache.

Este posibil să se repete scenariul de acum patru ani când Clotilde Armand a fost dată învingătoare în seara alegerilor, însă a doua zi dimineață, după numărarea voturilor, s-a constatat că, de fapt, a pierdut la o diferență mică de voturi.

Datele exit-poll prezentate duminică seara o dau drept câștigătoare pe Clotilde Armand cu 48%, față de 36,5% Dan Tudorache.

Citește și:

Marile surprize” de la finalul alegerilor locale. Stelian Tănase: ”Este o schimbare masivă a raportului de forțe”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.