Artiști-surpriză la Cerbul de Aur 2019

-


Laura Bretan, câştigătoarea „Românii au talent“ 2016, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, şi Olivier Kaye, câştigătorul Cerbul de Aur 2018 vor cânta pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019.

Pe scena din Piaţa Sfatului vor mai urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Irina Rimes și Corina Chiriac.

În premieră, pe 22 august, Laura, Ester şi Olivier vor susţine un moment special la Cerbul de Aur. Olivier va urca pe scenă pentru a doua oară, după ce anul trecut a câştigat premiul I şi premiul publicului.

„Sunt foarte încântat să fiu din nou pe scena Cerbului. Este o mare şansă să fiu pentru a doua oară aici. În acest an, va fi o experienţă nouă, voi descoperi noi concurenţi. Sunt foarte fericit să cânt cu şi pentru publicul din Braşov şi pentru telespectatori“, spune Olivier, citat de „Adevărul”.

Drumurile muzicale ale celor trei tineri s-au mai intersectat şi în alte evenimente muzicale, dar este prima lor colaborare, concretizată într-un show live pe scena Cerbului de Aur.

„Voi apărea la Cerbul de Aur în show-uri inedite şi cu un repertoriu surprinzător. E o onoare să cânt la Cerbul de Aur, atât în prima, cât şi în ultima zi. Voi fi fericită să împărtăşesc bucuria muzicii cu spectatorii din Piaţa Sfatului şi cu telespectatorii din faţa televizoarelor. Programele speciale la care voi participa presupun colaborarea cu artişti ca Ester şi Olivier Kaye (în prima seară) sau Paula Seling, Gheorghe Zamfir, Vali Boghean Band şi orchestra condusă de Nicolae Botgros (în ultima seara). Repertoriul prezentat rămâne să fie o surpriză“, mai spune tânăra cântăreaţă.

„Îmi amintesc faptul că mă uitam la Cerbul de Aur, atunci când eram mică, şi mereu îmi imaginam cum ar fi să cânt şi eu pe o scenă atât de mare, unde au cântat cei mai mari artişti din România. Timpul a trecut, iar acum mă bucur enorm că am reuşit, prin multă muncă şi perseverenţă, să ajung la Cerb. Abia aştept să cânt alături de cea mai mare Orchestră din România şi să cunosc acel sentiment unic. Ne vedem la Braşov“, spune Ester Peony.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în primele două zile ale festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, iar sâmbătă spectatorii vor afla câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22-25 august.

CITEȘTE ȘI:

Cum a fost posibil masacrul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.