UPDATE Atac armat în SUA. Un congresmen rănit. Un alt atac face noi victime în San Francisco

-


Un al doilea atac armat, petrecut în aceeași zi în SUA, la un centru UPS din San Francisco, a făcut cel puţin două victime. Potrivit Publico, ce citează televiziunea locală NBC, doi oameni au murit şi trei primesc îngrijiri medicale. Potrivit Reuters, atacatorul ar fi murit.________________________________________________________________________________

S-ar fi folosit o armă semiautomată și nu a fost ceva aleatoriu, potrivit primelor informații. Un congresman republican şi consilieri ai acestuia au fost împuşcaţi pe un teren de baseball. Atacatorul ar fi tras 10-20 de gloanţe.

Congresmenul republican, Steve Scalise, şi consilieri ai acestuia au fost împuşcaţi miercuri în timp ce se antrenau pentru un meci caritabil de baseball, în Virginia. Poliţia a precizat că autorul atacului a fost arestat. De asemenea, în timpul atacului au fost împuşcaţi doi ofiţeri de poliţie, informează News.ro.

Un martor, republicanul Mo Brooks, a precizat că atacatorul este un bărbat alb, „mai plinuţ”, care s-a ascuns în spatele bazei a treia de pe terenul de baseball.

Atacul armat a avut loc în orașul Alexandria, o suburbie a capitalei Washington, într-un cartier foarte civilizat. Congresmenul Steve Scalise a fost împușcat în șold.

Cartierul în care a avut loc atacul este un cartier foarte scump și liniștit, declară un român stabilit în SUA pentru Digi 24 TV. În urmă cu câteva luni, un grup bazat pe ideologia White Supremacy a închiriat un parc de birouri în Alexandria, rezidenții orașului protestând pașnic împotriva stabilirii acestui grup.

 

Citește și: Egipt: Atac armat lângă mănăstirea Sfânta Ecaterina

Atac armat într-o școală din sudul Franței

Atac armat soldat cu doi morţi într-o cafenea din Basel. Atacatorii sunt căutați

Atac armat la Marea Moschee din Quebec. Șase morți

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *