Potrivit acestuia, la Adelaide, Simona nu a jucat bine și au lucrat mult ca să acopere greșelile din jocul sportivei noastre.

„La Adelaide nu a jucat atât de bine și am petrecut apoi pe teren vreo 3-4 zile pentru a vedea ce a făcut greșit și să schimbă acele aspecte. Anul acesta, (n.r. întrebat dacă devine sacul ei de box) este bine, pentru că este pentru o cauză caritabilă. Simo va dona câteva sute de dolari dacă face asta și de obicei nu reacționez prea bine. Ea se distrează copios”, a adăugat Darren Cahill.

De asemenea, Simona Halep este sigură de un loc pe podiumul WTA la finalul competiției de la Melbourne. Într-un clasament live, virtual, aceasta are 5561 de puncte și ocupă poziția secundă. Eliminările surprinzătoare suferite de favorite în turul III creează o conjunctură favorabilă.

Simona mai poate fi depășită în acest moment doar de Kiki Bertens, dar scenariul este unul improbabil, în timp ce liderul clasamentului mondial va rămâne Ashleigh Barty (23 de ani). Australianca are un avans de peste 2.000 de puncte față de Simona Halep și e favorita bookmakerilor pentru a câștiga un nou titlu de Mare Șlem, după cel de la Roland Garros 2019.

Citește și:

 UPDATE. Australian Open 2020. Simona şi-a aflat adversara din optimi. O conduce cu 2-1 în confruntările directe