Avocatul lui Dincă: Când i s-au prezentat detalii despre săvârșirea faptelor i s-a făcut rău

-


Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă susține că l-a sfătuit pe acesta să-și recunoască faptele, deoarece vor exista probe de necontestat. În plus, potrivit avocatului, soția și copiii lui Dincă susțin că sunt surprinși de ceea ce a făcut bărbatul pentru că a fost un om model.

 

Câteva declarații:

A avut o noapte foarte grea după percheziția din prima zi. Eu l-am sfătuit să spună adevărul, pentru că dacă probele vor dovedi nu va mai avea ce face. A avut niște remușcări față de situația în sine. S cedat preiunii psihice.

În timpul descrierii detaliilor săvârșirii faptelor i s a făcut rău. Soția și doi dintre copiii lui sunt surprinși de ceea ce se întâmplă. A fost un tată exemplar. Nu le vină să creadă ce s-a întâmplat, le transmit familiilor sincere regrete.

Despre anchetă, avocatul lui Dincă a spus că anchetatorii i-au dus special pe jurnaliști pe piste false pentru a scăpa de ei.

Anchetatorii fugeau de presă și s-au plimbat. Era o organizare.

Dânsul nu își aducea aminte traseul pe timp de zi. Dânsul a urmat un traseu mai prost. A mers pe timp de noapte, pe un drum izolat.

Din discuțiile personale, la momentul descinderii, dânsul a fost trântit și i s-au aplicat niște lovituri cu bocancii în dreptul pieptului și are rupturi costale și de stern. 

Pe tot parcursul audierii, a avut tresăriri de durere.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Citește și:

Fostul şef al Poliţiei Caracal se disculpă în cazul Alexandrei. Cinism şi lipsă de omenie

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.