Avocatul Marius Colțuc, reținut pentru obținere de informații prin mijloace ilegale

-


Celebrul avocat Marius Colțuc a fost reținut cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor anti-mafia, avocatul ar fi încercat să obțină ilegal informații dintr-un dosar aflat la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), pentru un suspect care ar fi încercat să spargă mai multe sisteme informatice, mai multe site-uri și baze de date.

Această înțelegere cu suspectul ar fi avut loc în perioada aprilie-mai anul acesta, potrivit corespondentului Digi 24 TV.

Urmează a se stabili dacă documentele erau foarte importante și dacă ancheta a avut de suferit. Cert este că cel care a dat comanda pentru ca avocatul să obțină aceste date a fost și el reținut. Acesta va avea aceeași soartă – va afla astăzi dacă magistrații vor decide sau nu arestarea lui preventivă.

Potrivit Mediafax, avocatul Marius Coltuc a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru favorizarea infractorului şi fals în înscrisuri.

Citește și: Hackerii au atacat MAE falsificând o adresă NATO. SRI reacționează: Exercițiu național de securitate cibernetică

Şefa ÎCCJ susţine că arhiva SIPA ar trebui desecretizată. Avertismentul lui Dragnea

Hackerul român Guccifer a pledat vinovat 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *