Avocatul suspectului din Caracal: Soția lui a fost total surprinsă. Au 42 de ani de căsătorie

-


Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, susține că sângele găsit în curtea  de anchetatori este de natură animală, iar în ultimele 24 de ore nu ar fi fost găsite probe noi în acest dosar. Avocatul spune că procurorii au încercat insistent să afle despre Alexandra de la suspect, dar acesta susține că nu știe nimic. Soția lui Dincă se află și ea la casa groazei.

 

„Este o placă ce se vedea și pe imagini și pe care era sânge. Dar specialiștii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (…) Au încercat (n.r  procurorii) să afle în mod insistent și a spus de fiecare dată că nu știe, nu sunt urme vizibile”, a declarat avocatul Bogdan Alexandru, citat de Mediafax.

Acesta a afirmat că au fost ridicate trei telefoane mobile ale suspectului. Legat de urmele umane găsite de anchetatori: „Nu a oferit date. A spus doar că e nevinovat”

Apărătorul lui Gheorghe Dincă anunță că duminică, pe proprietatea suspectului se află și soția sa. „Nu este audiată, are doar activități gospodărești. Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizați toți, e un soț normal care și-a îndeplinit rolul de soț și care în opinia ei nu putea face așa ceva și a fost total surprinsă”

Gheorghe Dincă a spus apărătorilor că este nevinovat și că în casa sa nu a fost nicio altă persoană începând de marți. Suspectul nu a fost evaluat psihiatric, a mai spus avocatul.

Întrebat dacă sunt probe concludente împotriva lui, avocatul a spus că „sunt indicii care se pot ridica și la nivel de probe, dar nu sunt suficiente pentru o acuzație atât de gravă” precum crima.

„Sunt alte probe care urmează să se stabilească prin expertiză, de ce natură erau oasele. E prematur să discutăm în baza acestor indicii”, a adăugat Alexandru Bogdan.

În ceea ce privește apelurile date de Alexandra la 112, avocatul a spus că au fost făcute de pe telefonul lui Gheorghe Dincă.

„Din câte am înțeles, da, apelul era făcut de pe telefon. Nu a explicat. Nu recunoaște”, a spus acesta.

Citește și:

Poliția a aflat despre casa groazei cu o zi înainte de la o vecină: „Doamnă, culcați-vă liniștită. Sunt mașinile Poliției”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.