Bănicioiu iese la atac: Un simulacru de congres. Câțiva colegi au adoptat niște practici pedeliste

-


Fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu a declarat că este nemulțumit pentru că nu a putut să ia cuvântul înainte de vot. El a candidat pentru funcția de președinte executiv, dar ar fi vrut să anunțe că renunță la candidatură, în favoarea Ecaterinei Andronescu.

”Nu acesta este PSD. Câțiva colegi au adoptat niște practici pedeliste”, a spus Bănicioiu.

”Pentru mine, cel mai important este cum se încheie acest congres din punct de vedere al imaginii publice pe care o lasă PSD. Dincolo de oricare dintre noi, contează ce mesaj dăm celor de dincolo de zidurile acestui palat. Mi-aş dori să nu înceapă voturile până când cei care candidăm ne spunem punctele de vedere, cum vedem noi desfăşurată politica PSD, cum vedem acţiunile acestui partid şi cum îi slujim pe oamenii care ne-au votat. Dacă acum se dau voturile şi se votează, imaginea este nefericită – cum una spunem şi alta facem. O să anunţăm de la microfoul de pe scenă cine se retrage”, a spus, la rândul ei, Ecaterina Andronescu.

”Dacă ei au înţeles să facă un simulacru de alegeri, atunci pot face orice, dar singuri. Noi rămânem membri de partid”, a completat Bănicioiu.

Deşi în program era prevăzut că vor susţine discursuri şi candidaţii, pentru a-şi susţine candidaturile, acesta lucru nu s-a mai întâmplat.

viewscnt


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.