Barack Obama are pagină de Facebook

-


Președintele american s-a alăturat luni comunității facebook, acțiunea sa fiind aplaudată de admiratori și chiar de fondatorul rețelei de socializare, Mark Zuckerberg.

În prima sa postare, Obama spune: „Salut, Facebook! În sfârșit am propria mea pagină. Sper că vă veți gândi la aceasta ca la un loc unde putem avea conversații reale despre cele mai importante probleme ale țării noastre – un loc unde puteți afla lucruri direct de la mine și vă puteți împărtăși gândurile și poveștile.”

În continuare, postează un filmuleț în care prezintă curtea din spatele Casei Albe, despre care spune că este și un parc natural, pe care și-ar dori să-l poată vizita și viitorii președinți, lucru care depinde în principal de protejarea planetei și de schimbările climatice. Ocazie perfectă pentru Obama de a lăsa loc de dezbatere pe proaspăta sa pagină, President Obama.

 

Președintele american mai are o pagină oficială de facebook, Barack Obama, cu 45 de milioane de followeri, administrată de Organizing for Action. Obama s-a alăturat și Twitter în luna mai și este din ce în ce mai activ în social media, evident, pregătindu-se pentru vremurile când nu va mai fi președinte, întrucât cel de-al doilea mandat al său se apropie de final.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon