Bărbat, lovit de tramvai în timp ce-și apăra soția

-


Un bărbat a fost lovit de tramvai în timp ce-și apăra soția tâlhărită de doi tineri. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorii soției au fost prinși de jandarmi când încercau să fugă.

Incidentul s-a întâmplat duminică în zona Unirii din Capitală în tramvaiul 32. Bărbatul a încercat să-și apere soția căreia doi tineri încercau să-i fure geanta sub ochii celor doi copii ai soților.

O patrulă de jandarmi i-a prins pe cei doi tineri, în vârstă de 17 ani, chiar când încercau să fugă. Unul dintre agresori era căutat de poliție pentru săvârșirea altor fapte de tâlhărie. Jandarmii i-au condus pe cei doi tineri la Sectia 14 de Poliție pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

În urma loviturilor primite în zona fetei, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Surse judiciare precizează pentru News.ro că bărbatul are obrazul „spart” și ca, cel mai probabil, se va prezenta la INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal în baza caruia ulterior ar putea depune o plângere penală pentru loviri și alte violente.

Citește și:

Noi reguli pentru eliberarea condiționată din închisori

Ponta, scenariu sumbru pentru 2017: Va fi extrem de grav

Avertisment de la Ministrul Agriculturii: două pericole la granița României

Viitorii medici, obligați să lucreze cinci ani în România

Modificări de ultimă oră pentru toți șoferii


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.