Bătaie generală cu final tragic la Timiș

-


Un bărbat de 36 de ani a murit, iar mai multe persoane au fost rănite, în urma unei bătăi generale cu bâte, cuțite, topoare și răngi, care a avut loc sâmbătă spre duminică, în localitatea Lenauheim, județul Timiș.

În conflict au fost implicate aproximativ 15 persoane, iar scandalul a pornit de la faptul că un bărbat ambala motorul mașinii pe o stradă din localitate. Deranjat de zgomotul produs, un alt bărbat a ieșit la poartă și i-a cerut să înceteze, moment în care cei doi s-au luat la bătaie. Deși polițiștii au aplanat conflictul și le-au dat amenzi celor doi pentru tulburarea liniștii publice, pe seară, bărbatul care a ambalat motorul mașinii s-a întors să se răzbune, însoțit de prieteni.

Conflictul, oprit de mascați

A urmat o bătaie generală cu bâte, cuțite, topoare și răngi, între prietenii primului agresor și familia bărbatului care-i ceruse să facă liniște, scandalul fiind oprit numai după intervenția unui echipaj de la Serviciul de Acţiuni Speciale. În timpul conflictului, cel pe care agresorii voiau să se răzbune a primit o lovitură puternică în cap, iar în drum spre spital a intrat în comă, apoi a murit. Poliția face cercetări pentru a-i identifica pe toți cei care au participat la scandal, iar cel care l-a ucis pe bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru omor.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon