Bătuții-n cap au legiferat bătaia-n familie

-


Toți. PSD, PNL, UDMR, ba chiar și USR. Din tabăra tuturor s-au ridicat mâini pentru legiferarea violenței în familie. Așa că încetați să vă mai pupați bula. Toți sunt penibili.

Dar ce înseamnă votul, pe mutește, adoptat de senatori?

Că-ți poți bate copilul/soția/soțul și dacă ești la prima abatere denunțată scapi basma curată. Condiția fiind să te împaci cu victima. Dar ce victimă nu-și iartă agresorul? Logic, frumos, creștinește.

Se știe că-n România fiecare bătaie în familie e denunțată. Îmi aduc aminte de un prieten din copilărie care-și lua zilnic bătaie și la final de altoire se proptea în ușa secției de poliție pentru a completa un formular… Se simte sarcasmul?

Cu toate că-n România trebuie o înăsprire a legilor privind violența în familie, majoritatea senatorilor (indiferent de culoarea politică) au hotărât că agresorii merită să fie iertați dacă-s debutanți și îi iartă victima.

Ăsta-i momentul în care mă simt extraordinar de apropiat de senatori. Simt că împreună suntem o familie. Și, ca-n orice familie, ar merita una peste ceafă. Părintește. E prima palmă. Se iartă. N-am să mai fac. Până data viitoare când, cine știe, vor schimba legea și-o să fiu iertat pentru primele 30 de picioare în cap.

E normal să se întâmple așa ceva când toți bătuții-n cap îți fac legile.

CITEȘTE ȘI:

Are România un plan de rezervă dacă UE face implozie?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.