Bilanțul atacului de la Săpoca: Șase morți și șapte răniți

-


O femeie de 79 de ani, victimă a bărbatului de 38 de ani de la Săpoca, a murit în această dimineață. Ea era internată la Spitalul Universitar cu răni multiple.

Alți șapte oameni sunt internați în mai multe centre medicale din București.

„La Spitalul Universitar mai este internată o pacientă de la Săpoca. Potrivit medicilor, femeia se află în stare stabilă.

Spitalul Sf. Pantelimon: Pacienta internată a fost transferată în cursul zilei de vineri la Spitalul Judeţean Buzău-secţia Neurologie, Pacientul care suferise intervenţia chirurgicală este în continuare intubat, în comă profundă, grav.

Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar: Pacientă 62 ani – este programată luni pentru intervenţie chirurgicală; Pacientă 83 ani – evolutie pozitiva, anemia corectata, in cursul saptamanii e posibil sa fie transferată inapoi la Buzau;

Pacient 60 ani – evolutie pozitiva, in tratament conventional, e inca deschisa optiunea pentru solutia chirurgicala

Spitalul Floreasca: Starea pacientului se menţine gravă. Cu toate ca sedarea a fost oprita, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială si stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, şansele pacientului scad progresiv”, se arată într-un comunicat al Ministerul Sănătăţii.

În noaptea de 17 spre 18 august, un bărbat de 38 de ani din localitatea buzoiană Săgeata a omorât cu un stativ mai mulți pacienți.

CITEȘTE ȘI:

Ministrul de Finanțe susține că 20% din angajații de la stat sunt de umplutură


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.