Boc îl ameninţă cu judecata pe denunţătorul medicului Lucan

-


Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc a susţinut,miercuri, la ieşirea de la DIICOT că îl va da în judecată pe deputatul USR, Emanuel Ungureanu, denunţătorul din cazul medicului Mihai Lucan.

“Nu am nimic de ascuns, ce am în guşă şi-n căpuşă. Nu am ştiut şi nu mi-a cerut sprijin (n.r. medical Mihai Lucan) pentru un dosar. Toate au o limită şi un punct, dar sunt pe punctul de a lua o altă decizie. Dacă domnul Ungureanu va continua, îl voi acţiona în judecată. Nu am încălcat legea”, a declarat Emil Boc.

Potrivit acestuia, ceea ce s-a întâmplat la Institutul de Transplant nu este treaba primarului, ci a organelor de anchetă.

“Am avut o intervenţie de urgenţă în 2005. Apoi, am mai avut două intervenţii, una în 2015 pentru care am plătit 1500 de lei, un început de colică renală. Nu mai am bonurile, dar se poate verifica că am plătit”, a adăugat Emil Boc.

El a mai spus că medicul Lucan a fost tratat de Primăria Cluj la fel ca toţi ceilalţi investitori.

”La Cluj, vreau să fie foarte clar, toţi investitorii, inclusiv Lukmed, dacă au cadru legal, sunt sprijiniţi, dacă nu au, nu sunt”, a conchis Emil Boc.

În urmă cu o săptămână, deputatul USR, Emanuel Ungureanu i-a cerut într-o postare pe facebook lui Emil Boc “să se lepede de lucani”.

“Domnule Boc, este timpul să vă lepădati de lucani și să vă cereți iertare bolnavilor care au fost jecmăniti. Ați favorizat un infractor, unul dintre cei mai mari din istoria Clujului. Nu este târziu. Puteți primi din partea justiției circumstanțe atenuante. Sănătate vă doresc și îmi permit o recomandare, dacă mai aveți probleme cu rinichii mergeți la profesorul Coman. Domnia sa, prorector la UMF Cluj, a construit o clinică privată pe acelasi model ca Lukfurt. Dacă nu aveți intrare la domnia sa, vă rog să îl sunați pe domnul Rus, el este protectorul domnului Coman”, scria deputatul USR pe facebook.

Mai puteţi citi şi: Cazul agentului pedofil. Colegii i-au muşamalizat un dosar din 2016

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.