Viorel Simion, învins de ucraineanul Denis Berincik prin KO tehnic în runda a șaptea. Centura WBO Internațional rămâne în Ucraina

-


Pugilistul român Viorel Simion a fost învins prin KO tehnic de ucraineanul Denis Berincik, joi seara, într-un meci pentru centura WBO International la categoria uşoară, într-o gală desfăşurată la Brovari (Ucraina).

Simion, care a fost nevoit să urce două categorii pentru acest meci, a fost numărat în reprizele 6 şi 7, în aceasta din urmă a primit şi un avertisment pentru faptul că mănuşi dezlegate. Pugilistul nostru, care va împlini în curând 39 de ani şi care revenea în ring după o absenţă de 18 luni, a decis să abandoneze înainte reprizei a opta a meciului.

Viorel Simion, medaliat cu bronz, ca amator, la Europene şi Mondiale, participant la Jocurile Olimpice de la Atena, a deţinut la profesionişti titlul IBF International la categoria pană şi a adunat 26 de meciuri la profesionişti, din care a câştigat 22 şi a pierdut 4.

În schimb, Denis Berincik a fost vicecampion olimpic (2012) şi mondial la amatori (2011), iar la profesionişti este neînvins în 14 meciuri disputate. Din 2018, boxerul ucrainean deţine centura WBO International, după ce l-a învins pe filipinezul Cristobal Rosekie.

Citește și:

Nicușor Dan nu va desființa echipa de handbal feminin CSM București. ”Nu o să avem o decizie brutală în privinţa ei”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.