Bucurie la Palatul Kensington. Ducesa de Sussex, în concediu prenatal

-


Ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a intrat oficial în concediu prenatal şi nu va mai participa la niciun eveniment oficial până când se va naşte copilul.

Soţia prinţului Harry este însărcinată în opt luni, iar în timpul concediului prenatal, va participa doar la evenimente care ţin de viaţa sa privată.

Înainte de naşterea copilului, ducii de Sussex, care, în prezent, locuiesc la palatul Kensington, împreună cu familia prinţului William, fratele mai mare al prinţului Harry, se vor muta pe domeniul regal Windsor.

„Reprezentanţii palatului Kensington au confirmat că Meghan mai are întâlniri private în program, dar nu va mai participa la evenimente publice şi nici la angajamente regale oficiale, având în vedere că se pregăteşte de naştere”, scriu jurnaliştii cotidianului The Sun.

Luni, fosta actriţă americană a participat la o slujbă religioasă care a marcat Ziua Commonwealth, la Catedrala Westminster, alături de ducesa Catherine de Cambridge şi de ceilalţi membri ai familiei regale. Aceasta a fost ultima sa participare la un eveniment oficial înainte de naşterea copilului.

Pe 15 octombrie, Palatul Kensington a anunţat că Ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019.

Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Citeşte şi:
Un dascăl îi învaţă pe părinţi cum să îi ajute pe copii să citească


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.