A apărut o nouă bunica Tamara. Este bunica fostei șefe a AEP și e supărată foc pe DNA

-


Bunica fostei şefe a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) Ana Maria Pătru, în vârstă de 90 de ani, a venit, miercuri, la sediul DNA Ploieşti unde a fost citată ca martor în cel mai nou dosar de coruptie în care este implicată nepoata sa.

Ea a fost adusă de la patru sute de kilometri, iar avocaţii au solicitat prezenţa unei ambulanţe în zonă.

”Am venit şi eu aici că aşa îmi vine să plâng. Am venit de acasă să văd ce a făcut DNA că mi-a nenorocit copilul”, a declarat bunica Anei Maria Pătru, înainte de intrarea în sediul DNA, informează News.ro.

”DNA şi-a bătut joc de copilul meu” şi ”Vreau să-i văd la puşcărie” a mai spus bunica Anei Maria Pătru.

Fosta şefă a AEP a fost plasată sub control judiciar, miercuri după-amiază, în al doilea dosar de corpţie deschis pe numele ei de către DNA Ploieşti. Procurorii o acuză că a cerut de la firma Siveco un milion de euro şi a primit 600.000 de euro, susţinând că va interveni la directorul unei instituţii să soluţioneze în mod favorabil o investigaţie care privea firma de software. Pătru spune că denunţătoarea sa este Irina Socol şi susţine că aceasta este ”bolnavă”, ameninţând că îi va face plângere penală.

Sintagma „Mătușa Tamara” a fost patentată de fostul premier Adrian Năstase, care și-a justificat averea printr-o moștenire de la o mătușă misterioasă, Tamara Cernașov.

 (Foto: news.ro)
Citește și:

PSD a lăsat UDMR cu buza umflată


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *