Cahill nu a uitat-o pe Simona. „Va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu”

-


Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep susţine că nu s-a schimbat nimic în relaţia sa cu fostul său antrenor Darren Cahill, iar când acesta va reveni din pauza pe care şi-a luat-o în ceea ce priveşte antrenoratul, va fi prima persoană care va fi sunată de acesta.

 

„Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună şi atunci când va veni timpul să decidă dacă mai antrenează sau nu, eu voi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră, împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta. Dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a declarat Simona Halep în conferinţa de presă susţinută alături de Darren Cahill şi Marius Copil, la Cluj.

La rândul său, Darren Cahilla susţinut că dacă se va reîntoarce la antrenorat, Simona Halep va fi prima persoană pe care o are în vedere.

„Am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni”,  a precizat Darren Cahill.

În patru ani de colaborare cu Cahill, sportiva noastră a reuşit să termine anii 2017 şi 2018 pe prima poziţie în clasamentul mondial  WTA şi să câştige primul său titlu de Mare Şlem, în 2018, la Roland Garros.

De asemenea, Simona Halep a mai spus că o medalie la Olimpiada de la Tokyo este cel mai important obiectiv al său.

„Este obiectivul principal Olimpiada, sper să fiu sănătoasă, să fiu în formă şi să fiu aptă de joc. Mi-aş dori tare mult o medalie şi cred că dacă o să reuşesc acest lucru o să mă împlinesc cu totul în cariera sportivă”, a adăugat Simona Halep.

Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova vor susţine, sâmbătă, meciuri demonstrative, la BT Arena Cluj, în cadrul Sports Festival.

Organizatorii anunţă şi alte momente speciale, la demonstrativ urmând să asiste şi fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.

La ediţia a doua a Sports Festival, timp de patru zile (13-16 iunie), peste 30 de sporturi sunt expuse în faţa publicului pentru a le descoperi, a participa la competiţii sportive sau pentru a se bucura de sport de calitate în demonstraţii oferite de campioni mondiali.

Citeşte şi:

Lovitură de imagine pentru Juventus Torino. Maurizio Sarri, noul antrenor al echipei lui Cristiano Ronaldo

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.