Cahill, impresionat de patriotismul Simonei Halep. „Nici gând sa fac asta”

-


Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill a povestit într-un interviu acordat postului Digi 24 că a fost refuzat de sportiva noastră în momentul în care i-a propus acesteia să îşi schimbe rezidenţa pentru a putea plăti taxe şi impozite mai mici. Modelul propus de Cahill a fost urmat cu succes de Novak Djokovic, liderul ATP, și de alte nume importante din tenisul mondial, Alexander Zverev și Grigor Dimitrov, care s-au mutat la Monte Carlo.

„Acum ceva timp i-am spus să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasa și mi-a zis: <Nici gând să fac asta>”, a subliniat Darren Cahill.

În momentul de faţă, Simona Halep are probleme cu ANAF-ul, iar sportiva noastră a contestat, la Judecătoria Constanţa, un titlu executoriu emis de Fisc. Contestaţia la executarea silită dispusă de ANAF pe numele Simonei Halep a fost înregistrată în februarie 2020 pe rolul Judecătoriei Constanţa, dar încă nu au stabilit un termen de judecată, scrie digi 24.  Initimat în dosar este Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa.

„Se grăbeşte în joc atunci când conduce….”

Pe de altă parte, australianul a mai vorbit despre un aspect important din jocul campioanei noastre, care alege inexplicabil să se grăbească atunci când conduce, în dorința de a termina cât mai repede partida. De multe ori, această tactică a Simonei le-a readus pe adversare în meci.

„Se grăbeşte, alege să trimită decisiv. Asta încerc să lucrez cu ea, îi spun să nu se grăbească. Devine frustrată de cele întâmplate. E o perioadă dificilă când, de exemplu, conduce cu 6-2, 2-0. Acum e ceva mai bine, a progresat mult în ultimii ani”, a adăugat Darren Cahill.

Circuitul profesionist WTA și ATP a fost suspendat până pe 13 iulie, fapt care a determinat şi anularea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Sportiva noastră este considerată cea mai bună jucătoare din lume pe zgură şi va porni cu prima şansă la Roland Garros 2020 -ediția din toamnă.

Simona Halep alături de Darren Cahill a câștigat titluri importante în circuitul WTA, dar cel mai important rămâne cel cucerit la Roland Garros în 2018. De asemenea, Halep a ajuns pe locul întâi în ierarhia mondială în toamna anului 2017. În plus, Darren Cahill a avut rolul său şi la Wimbledon, acolo unde a ajutat-o cu diverse sfaturi pe Simona în drumul spre cucerirea trofeului (pe iarba londoneză, Halep a fost pregătită full-time de Daniel Dobre).

Citeşte şi:
Simona Halep, în top şi pe reţelele sociale


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.