Campionatul European de handbal feminin de la Paris. Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare all-time

-


Interul stânga al naţionalei noastre de handbal feminin, Cristina Neagu a devenit luni seara cea mai bună marcatoare all-time a Campionatelor Europene la Paris în meciul pe care România l-a câştigat fără emoţii în faţa Germaniei, cu scorul de 29-24. Aceasta a marcat cinci goluri toate în prima repriză.

„Pentru mine, cel mai important e că am făcut un meci excepțional. Asta e tot ce contează. Sunt mândră că am devenit cea mai bună marcatoare all-time, e un lucru care va rămâne în istorie, dar cel mai mult mă bucură meciul de azi. Am făcut azi un meci mai bun decât cu Cehia, chiar dacă Gemania s-a apropiat în final, dar am fost mai bune și am meritat victoria”, a declarat Cristina Neagu, la postul TVR 1.

La rândul său, Ambros Martin, seleționerul României, și-a felicitat jucătoarele pentru jocul impresionat etalat contra Germaniei, dar se gândește deja la confruntarea cu Norvegia  care va avea loc joi de la  ora 22:00.

„Bineînțeles că sunt mulțumit. Sunt fericit pentru victoria de azi. Știam că jucăm cu o echipă care avea încredere, dar ne-am apărat formidabil. Am crezut în jucătoarele mele, sunt foarte talentate, și cred că a ieșit foarte bine pentru noi. Am condus tot meciul, mi-a plăcut în special prestația din repriza secundă. Am făcut un meci foarte bun și nu pot să fiu decât mulțumit”, a adăugat Ambros Martin.

În momentul de faţă, Norvegia joacă cel mai ofensiv graţie unui atac eficient. De asemenea, România conduce Grupa D cu patru puncte.

Citeşte şi:

PSD a pierdut majoritatea din Camera Deputaților. Ponta, victorie de etapă

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.