Godină și-a supărat șefii din nou

-


Godină și-a supărat șefii din nou. Criticile polițistului Marian Godină la adresa fostului ministru Petre Tobă nu au rămas nesancționate. Marian Godină susține că, după ce a scris un comentariu critic la postarea lui Petre Tobă de pe Facebook, în care fostul ministru se lăuda cu realizările sale, și-a pus din nou în cap șefii din poliție, care s-ar fi supărat pentru că ”un neica nimeni” îndrăznește să critice un ”ditamai ministrul”.

Marian Godină a scris un comentariu la textul lui Tobă cu realizările în care a precizat: “Ce de lucruri faine aţi făcut!!! Numai reuşite. Dacă vă interesează părerea unui agent, direct din stradă, vă spun eu ce am simţit: nimic! Cred că singurul lucru bun al mandatului l-aţi făcut astăzi. Să trăiţi!”.

Polițistul de la Rutieră a revenit cu un nou mesaj în care spune că a fost criticat de colegi pentru respectivul comentariu dar și că a stârnit supărarea unor șefi din IGPR. “Pentru că mi-am permis să las un comentariu pe pagina ministerului la postarea domnului Tobă, mi-am pus în cap câţiva colegi de pe la IGPR şi mulţi oameni sus puşi care s-au arătat indignaţi că mi-am spus părerea şi uimiţi că a ajuns un neica nimeni să critice ditamai ministrul. Eu consider că “neica nimeni” e omul cel mai potrivit să critice pentru că el e cel asupra căruia se resimte activitatea unui superior. Revenind la comentariul meu, am spus că eu, ca simplu agent de pe stradă, din lista cu realizările prezentate acolo, nu am simţit nimic. De ce am scris asta aseară şi nu am zis nimic până acum? E simplu: e prima oară când domnul ministru şi-a etalat palmaresul”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Godină a criticat și lipsa de reacţie a Poliţiei Române în mai multe cazuri. “Cât despre voi, cei de prin IGPR, mi-ar plăcea să vă văd atât de incisivi şi în alte situaţii. În opinia mea, Poliţia Română este o instituţie care se lasă terfelită fără ca vreun şef să o apere dintr-o poziţie oficială. Mi-ar fi plăcut să văd un şef mare din Poliţie, ieşind public pentru a condamna vehement gestul acelui deputat care, batjocorind limba română, a jignit mii de poliţişti şi o întreagă instituţie. Dar cine ar fi avut un asemenea curaj, când cel mai simplu e să îţi vezi de treaba ta şi funcţia cu salariul aferent să meargă? Când acea doamnă a fost încătuşată pentru că aşa prevedea legea, de ce nu a ieşit public un şef care să spună ferm că ai lui subalterni au acţionat corect? Simplu! De ce să se complice şi să îşi asume un lucru pentru care şi-ar fi luat şi multe înjurături?”.

După demisie, Tobă a scris pe Facebook că ”Ministerul Afacerilor Interne şi-a adus o contribuţie majoră la faptul că astăzi, România este recunoscută ca un stat sigur, factor de stabilitate şi securitate la nivel regional şi nu numai. Dar cel mai important lucru este faptul că toate aceste realizări nu se regăsesc doar în analize şi statistici, ci sunt percepute în mod direct de către cetăţeni, cel mai important barometru de evaluare a activităţii unei instituţii”.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.