Care este cea mai mare temere a Simonei Halep?

-


Simona Halep se teme de zborul cu avionul deși călătorește aproape tot anul cu acesta.

”Săptămânal am două zboruri şi mie încă mi-e frică. Am emoţii tot timpul. Mă autocontrolez, încerc să lucrez cu acest lucru şi încerc să mă gândesc la altceva. Mă gândesc la ceva frumos, că sunt în aer liber, nu mai contează nimic. Mă bucur de nori, de cer cât pot”, a declarat Simona  Halep la Digisport.

În trecut, jucătoarea noastră  a apelat la psiholog pentru a-şi depăşi barierele de pe terenul de tenis, lucru pe care nu l-a făcut şi în privinţa zborurilor: ”În ultima perioadă m-am forţat să dorm. Înainte nu prea dormeam, Citesc, încerc să stau cu oameni. Am mai intrat în vorbă cu necunoscuţi în avion, dar nu foarte mult, La filme nu prea mă uit. Nu m-am dus la psiholog. Eu singură am încercat să lucrez acest lucru. Lucrez cu un psiholog pe partea de tenis, însă la treaba cu avionul nu am lucrat”.

Liderul clasamentului WTA  a mai spus că se relaxează uitându-se la filme.

„Mă uit la filme, dar nu foarte mult pentru că adorm. Şi când citesc adorm. Mă uit însă la un serial turcesc. Reuşesc să mă pun în situaţia din film. Sunt filme dramatice, dar asortate cu romantism. Îmi place genul romantic, dar şi un pic dramatic”, a adăugat numărul unu mondial”, a conchis Simona Halep.

Mai puteți citi și: Ce înseamnă patriotismul pentru filosoful Mihai Șora?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.