Care a fost cel mai dificil moment pentru Simona Halep în 2017

-


Liderul clasamentului WTA susţine că finala pierdută în acest an la Roland Garros a fost cel mai dificil moment al carierei sale, peste care încă nu a trecut.

„Ca să fiu sinceră, încă mă mai gândesc la acel meci cu Ostapenko. Antrenorul (n.r. Darren Cahill) îmi tot cere să uit meciul, dar nu pot. Încerc să găsesc ceva pozitiv, dar îmi este greu.

Cred că nu am fost pregătită pentru a câştiga un turneu Grand Slam. Din punct de vedere emoţional am fost prea nervoasă pentru că eram aproape de a câștiga. Am fost prea agitată pentru că mă apropiam de victorie. Încă mai lucrez la asta și vreau să devin mai puternică”, a declarat Simona Halep, scrie GSP.ro

Potrivit acesteia, în momentele cheie devine slabă întrucât emotional nu este pregătită.

“Mi-a fost foarte greu să nu plâng la festivitatea de premiere. Eram foarte tristă pentru că pierdusem, deşi am fost atât de aproape. Mental sunt puternică să câştig, dar nu și emoţional. În momentele cheie, devin mai slabă, dar încerc să fiu mai bună”, a adăugat Simona Halep.

Letona Jelena Ostapenko s-a impus în trei seturi în fața Simonei Halep, scor 4-6, 6-4, 6-3, după un meci care a durat o oră și 49 de minute. În setul decisiv, românca a condus cu 3-1, dar Ostapenko a revenit incredibil.

Mai puteţi citi şi:Dan îl pune la punct pe şeful de la Omoruri după ce acesta s-a arătat îngrijorat că PSD măcelăreşte Codurile Penale

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.