Care sunt cei mai influenți oameni din mediul online? Vedetele internetului

-


 

Ascensiunea rețelelor de socializare și platformelor de video-sharing a egalat jocul dintre viața reală și cea din mediul online. Ba chiar putem spune că în unele cazuri internetul iese câștigător detașat.

Tocmai de aceea, să fii celebru, astăzi, în viața reală este același lucru cu faima din mediul online. Internauții care se bucură de un număr mare de fani se bucură, în același timp, și de influență asupra lor, exact ca vedetele de televiziune, sportivii sau politicienii. Drept urmare, iată o listă cu primele cinci cele mai influente personalități de pe rețelele de socializare:

Felix Arvid Ulf Kjellberg, cunoscut sub numele de PewDiePie

Cu 35 de milioane de abonați (și aproape 8 miliarde de vizionări totale), canalul de Youtube al acestui gamer suedez este unul dintre cele mai celebre din lume. Mai exact, PewDiePie difuzează clipuri cu el însuși în timp ce joacă jocuri video.

Taylor Swift

La fel ca multe alte vedete pop, cântăreața americană în vârstă de 25 de ani are milioane de fani pe rețelele de socializare. Diferența este, însă, că ea reușește să interacționeze cel mai bine cu urmăritorii ei. Numai în ultimul an, Taylor Swift a comentat pe contul de Instagram al unei fane pentru a o liniști după ce a fost hărțuită și a făcut un playlist de despărțire special pentru un alt fan de pe Tumblr.

The Jester

Un erou pentru unii și un criminal pentru alții, The Jester face parte dintr-o armată aflată în creștere de războinici online sau „hacktiviști” care forțează limitele legii în numele cauzelor lor. În cazul său, acest lucru înseamnă găsirea teroriștilor și grupurilor instigatoare.

Nash Grier

Dacă ești adolescent, nu ai cum să nu fi auzit de Nash Grier. Cei care nu-l cunosc trebuie să știe că adolescentul de 17 ani se bucură de 11 milioane de urmăritori pe platforma de socializare Vine (mai mult decât orice user), unde clipurile sale comice au înregistrat peste 2 miliarde de vizualizări.

Barack Obama

Aici nu este chiar o surpriză. Cel care a fost cel mai puternic lider al lumii timp de opt ani este normal să fie și cel mai urmărit lider mondial pe Twitter, Reddit, Facebook și restul rețelelor de socializare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *