Carmen Dan confirmă modernizarea stadionului Dinamo

-


Stadionul Dinamo va fi modernizat printr-un proiect al Companiei Naționale pentru Investiții, a anunțat miercuri ministrul de Interne Carmen Dan.

„Din acest moment, beneficiarul și cel care va coordona toată procedura de modernizare va fi Compania Națională pentru Investiții. Ce vreau să înțelegeți este că astăzi s-a lărgit echipa, care este foarte determinată să-și atingă obiectivul, acela de a pune la dispoziția Companiei Naționale pentru Investiții stadionul Dinamo pentru a fi modernizat. Ne interesează ce-și doresc românii, ne interesează să valorificăm un bun al statului așa cum este normal să fie valorificat, în interesul cetățenilor români și în interesul iubitorilor de sport și de fotbal. Noi am parcurs toate căile legale prin care să atingem acest obiectiv. Am inițiat toate demersurile, atât administrative, civile și penale, care să ne pună în situația de a demonstra că suntem hotărâți să modernizăm stadionul Dinamo”, a declarat ministrul de Interne.

„Soluții sunt. Cred că această întâlnire ne-a lămurit în ceea ce vroiam noi să știm și sunt bucuros. Suporterii dinamoviști să aibă încredere pentru că Dinamo va avea stadion”, a declarat, la rândul său, directorul general FC Dinamo Adrian Mutu.

Particularitățile proiectului Companiei Naționale pentru Investiții de modernizare a stadionului Dinamo vor fi puse la dispoziția publicului în momentul predării stadionului pentru a fi modernizat, a mai precizat ministrul de Interne. Carmen Dan previzionează că acest lucru se va întâmpla în scurt timp. „Vreau să mulțumesc pentru că oameni cu nume greu în sportul românesc, oameni care au făcut atât de mult bine și au adus plusvaloare fotbalului românesc au înțeles ca astăzi să se alăture acestei echipe de la nivelul Ministerului și al Clubului Sportiv Dinamo. Îi mulțumesc domnului Mutu, îi mulțumesc domnului Negoiță pentru că și-au dorit în primul rând să înțeleagă care este situația”, a mai spus Carmen Dan.

Citește și: Stadionul Dinamo, reverie sau realitate?


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *