Cartea lui Michelle Obama se vinde ca pâinea caldă

-


„Becoming/ Povestea mea”, autobiografia fostei prime-doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, se află în fruntea vânzărilor online pe Amazon de 47 de zile. Cartea a atins recordul deţinut de „Fifty Shades of Grey”, scrisă de E.L. James, a anunţat CNN, bazându-se pe un calsament stabilit de site.

Volumul evocă copilăria, parcursul profesional şi viaţa de familie a fostei prime-doamne.

Cartea a fost lansată pe 13 noiembrie și au fost vândută în peste 2 milioane de exemplare în doar două săptămâni, în SUA şi Canada.

Tradusă în 31 de limbi, cartea a fost în fruntea vânzărilor din Marea Britanie, Germania, Italia, Olanda, Spania, Franţa, potrivit PRH.

Nicio altă carte de politică sau de memorii a unei personalităţi nu a crescut atât de mult timp în fruntea topului de vânzări”, a precizat CNN. Lucrarea a atins locul întâi pe Amazon vineri, înainte de data publicării, şi a rămas în top timp de nouă săptămâni.

Din 1995, an în care Amazon a început să realizeze clasamentul celor mai bune vânzări, doar şapte titluri au cunoscut un astfel de succes, printre acestea fiind saga „Harry Potter”, „Da Vinci Code”, de Dan Brown (2005) sau „Fifty Shades of Grey”, în 2012, potrivit News.ro.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.