Cât costă să te culci cu România?

-


Știrea din aceste zile conform căreia o prostituată română în Italia poate să producă până la 30.000 de euro pe lună are o legătură cât se poate de strânsă cu ceea ce se întâmplă în general în România.

Legătura este, de fapt, una cât se poate de matematică. Haideți să socotim: 30.000 de euro pe lună însemană 360.000 de euro pe an. Neimpozabili, firește.

Cât și ce poți corupe cu ei?

Mai mult ca sigur, cu vreo 50-60.000 de euro poți determina șeful poliției dintr-un oraș mai mic al României să închidă ochii atunci când încerci să mai racolezi minore. Ciudat lucru, nu știu ce mă determină ca atunci când mă gândesc la expresia „oraș mai mic” să-mi vină în minte numele de Caracal.

În fine, să revenim la cifre. Mai plusezi încă 20-30.000 de euro ca să ierte polițistul câte-o palmă sau un mic șantaj pe care le-ai aplicat unei fete mai neascultătoare. Dar să nu uităm nici procurorul din zonă: alți 30-40-50.000 de euro. Plus 1-2 judecători care se cer mituiți, alți 100.000 de euro cheltuiţi. Încă 100.000 de euro trebuie să meargă instant la un politician local cu relații la București. În fine, facem un total și din ăia 360.000, mai rămân abia 20.000 de euro. Ceea ce-i bine. Pentru ca ești un interolop de la baza piramidei traficului cu carne vie din România, adică ai nu o fată, ci vreo zece care fac trotuarul la Milano. Deci se schimbă socoteala: 360.000 de euro pe an înmulţit cu zece îți ies cam 3.600.000 de euro pe an. Deci, deși ești încă mic și pitic în domeniul prostituției, iacă-tă că ești milionar în valută.

Se subînţelege, lumea e a ta. Mă rog, nu chiar toată lumea, ci cam tot ce poate însemna un orășel de mărime medie din România. Hai să zicem, de exemplu, Pitești. Alegerea primarului în acest oraș, ca de altfel în toate, are loc o dată la patru ani. Păi o dată la patru ani, tu ai deja aproape 14 milioane jumătate de euro! E clar că banii tăi fac campanie primarului, tu îl pui șef și pe el, și pe viceprimar dacă te enervezi. Și să nu uităm, Piteștiul are 164.687 de locuitori. Ai de unde, deci, să mai alegi viitoare prostituate. Nu mai intrăm în amănunte: în zece ani ai făcut 36 de milioane de euro. Poliția, procuratura, judecătorii și niște politicieni care contează din zonă îți mănâncă din palmă.

Dar să terminăm cu plevușca. Să trecem la un nivel superior al traficanţilor de carne vie. Ești boss, deci: ai 100 de fetițe care lucrează pentru tine la Roma, Bari, Verona, Napoli și Torino. Câștigi trei milioane de euro pe lună, 36 de milioane de euro pe an. În România, ai câte o vilă cu piscină la munte, mare și Deltă, un Ferrari, un Bugatti și un iaht. În județul unde te-ai născut, ești șef. Toată lumea îți știe de frică sau de dărnicie. Te știe prefectul, te știe președintele consiliului județean, te știu senatorii care reprezintă județul. De poliție și justiție nici nu se mai pune problema. Se știe, nevasta îți merge la piață să cumpere cartofi cu două Vuittoane. Se știe, spitalul județean a primit de-a lungul timpului mulți pacienți care încă nu-ţi știau de frică. Se știe, dar mai cu fereală, și de niște morți…

Dar să trecem la next level. Ești aproape de vârf. Conduci o rețea de trafic de carne vie care exploatează o mie de femei. Câștigi 30 de milioane de euro pe lună, iar suma asta adunată într-un asemenea timp poate sminti imaginația oricui. Evident, într-un an ai un profit de 360 de milioane de euro! Ai un cuvânt greu de spus într-o întreagă regiune a României, ba chiar îți știu de frică și câteva figuri cunoscute de la București. Ai inclusiv mica ta armată de avocați și jurnaliști care te pot curăța și albi cât ai clipi din ochi. Numai un mare scandal public la nivel național îți mai poate trimite mascații să te aresteze. Dar chiar și așa, oamenii tăi corupți ascunși prin mai toate instituțiile statului fac tot posibilul să te ajute. E interesul lor de viață și de moarte: îi poți denunța sau le poți opri „salariul” pe baza căruia și-au cumpărat un BMW pe numele unui unchi sau construit o vilă pe numele socrului.

Și acum ajungem la vârf. Cum care este vârful? Vârful este reprezentat de cele aproximativ 300.000 de românce despre care se spune că practică prostituția în spațiul Uniunii Europene. Desigur însă că nu doar un singur om deține toate aceste femei, sunt cu siguranţă mai mulți șefi, însă pentru a sublinia capacitatea lor de presiune este interesant să exersăm în continuare aritmetica. Deci 300.000 de femei produc lunar 9 miliarde de euro, iar anual 108 miliarde. Desigur, mulți ar replica că nu toate femeile ar putea produce lunar 30.000 de euro. Exact. Însă restul este compensat de prostituatele de top, care prestează servicii ce depășesc cu mult câteva zeci de mii de euro lunar. Să revenim deci la cele 108 miliarde de euro pe an. Ei bine, cu ei poți să [email protected]#! România.

Citește și:

Vioricizarea României și iminenta criză economică

Serviciile secrete ruse au forţat un conflict interetnic în Transcarpatia. Un eşec al Direcţiei a V-a a FSB în Ucraina?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.