Câtă nesimțire în an centenar!

-


Mergeau toate ca pe roate, dar s-a întâmplat să se strice o mulțime de lucruri fix în an centenar. Încă o dovadă a faptului că suntem un popor blestemat și hăituit de dușmani. Cum altfel?

Generația de copii care se naște acum și-a dovedit nesimțirea și lipsa de patriotism încă din primele ore de viață. Peste 20 de copii s-au îmbolnăvit din cauza unui stafilococ, isteria începând fix în preajma zilei de 1 Decembrie. Mai mare lipsă de respect nu mi-am imaginat. Fix în zi sfântă, națională, să-ți găsești să te plângi că ai o problemă, pe care, vezi dom`le, o ai din spitalele țării, instituții care au dat doar viață și speranță pentru atâția ani. Vorba aia, sistemul medical românesc a dus la inventarea unor minuni precum insulina, anticoncepționalele și clisma.

Lipsă de respect. Mai au și opulență, spunând că e stafilococ auriu. De unde era aurul? De la Roșia Montană, firește!

Apoi, să băgăm pumnul în gură oamenilor mari ai țării, o altă rușine de neiertat. Au tăbărât pe bietul deputat PSD din Bârlad care a spus ce a simțit el despre Ferdinand și Iohannis. Ce a greșit? Un român adevărat, precum Adrian Solomon, nu-și dorește decât binele națiunii și lideri geto-daci la cârma țării. Ce mare brânză?

Internetul sorosist și mason s-a pornit să râdă și de o aparentă paradă a mașinilor de gunoi din Buzău. Se vede și din satelit că filmarea e un trucaj demn de pixelul albastru. În urma soldaților care defilează prin comuna Cislău nu-s mașini de gunoi, ci lansatoare de rachete mascate, camuflate. Am reușit să-i păcălim pe români, ce să mai spun de străinii inamici. Sunt mâncați. Dacă ne atacă cineva, o să trăiască cea mai mare surpriză când o să vadă sute de mașini de gunoi devenind TAB-uri și vidanje – tancuri.

Și să le fie rușine celor care au spus vorbe de ocară la adresa Jandarmeriei Române. Pentru câteva gaze, bâte pe spinare și brânciuri au ales să recurgă la cea mai dureroasă jignire: ignorarea. Nici glonțul de cauciuc nu doare așa rău.

Lista de jigniri ar putea continua la nesfârșit, mulți fiind porniți să strice imaginea unei țări glorioase. Cum de s-au scorojit drumurile fix în an centenar? Unde-s autostrăzile deja construite pe care până anul acesta mergeam liniștiți? Le-au băgat dușmanii în ceață, asta s-a întâmplat. Ați văzut că au dat cu ceață și la inaugurarea Catedralei. Disperată încercare de a ascunde măreția poporului.

Lasă că văd ei din 1 ianuarie 2019. Că acum ne-am enervat, și noi când ne enervăm aprindem și lumânări, nu doar becuri la telefon.

Citește și:

„Uscăturile” din sistemul sanitar. Un medic şpăgar, nemulţumit, iniţial, de suma oferită


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.