Cătălin Predoiu afirmă că Liviu Dragnea pune la cale ,,o răzbunare politică pe Guvernul Cioloș’’

10 ianuarie 2017 - 14:47 -


Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu a declarat marți că Liviu Dragnea, pune la cale ,,o răzbunare politică pe Guvernul Cioloș’’, deoarece acesta a solicitat  efectuarea unei anchete a Comisiilor de buget-finanţe care vor verifica condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat din timpul Guvernului Cioloș.

ntr-un stil pe care deja îl putem recunoaște în oricare dintre acțiunile sale, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, pune la cale o răzbunare politică pe Guvernul precedent convocând plenul Parlamentului pentru aprobarea unei comisii de anchetă în legătură cu fapte care pot fi foarte ușor lămurite printr-o simplă întrebare în ministerele economice. Concret, ceea ce se propune este investigarea condițiilor în care s-a încheiat exercițiul bugetar care de fapt urmează să se încheie în februarie, cum s-au făcut rectificări bugetare în anul anterior și de ce nu s-au făcut prognoze mai exacte în legătură cu veniturile statului”, a spus Predoiu la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Acesta a mai adăugat: „Este un exercițiu care trimite în derizoriu instituția comisiei de anchetă, este un exercițiu care ne demonstrează o dată în plus că se confundă Parlamentul României cu o feudă politică personală a domnului Dragnea. Evident că protestăm față de această manieră de a conduce Parlamentul, am votat împotrivă în cadrul Birourilor permanente reunite și ne vom argumenta poziția în plen. Observăm că PSD, în loc să treacă să-și pună în aplicare programul de guvernare se ocupă, într-o bună tradiție, de greaua moștenire lăsată de Guvernul anterior. S-au propus în mod mincinos tot felul de avantaje pentru populație, în special financiare, și acum, când e vorba să se treacă la treabă pentru acordarea acestor avantaje, PSD se ocupă de cu totul alte treburi. În loc să se ocupe de investiții, de restabilirea creșterii economice sustenabile bazată pe investiții și nu numai pe consum, PSD se ocupă de probleme imaginare”, a menționat Predoiu.

Birourile permanente parlamentare reunite au aprobat, marți, solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea,  în ceea ce privește efectuarea unei anchete a Comisiilor de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului care vor verifica condițiile în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat din august și noiembrie 2016 de Guvernul Cioloș, informează Marcel Ciolacu.

Citește și:

Parlamentul anchetează Guvernul Cioloș


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *