Câți americani știu unde se află Coreea de Nord pe hartă? Experimentul la care râzi cu lacrimi

-


 

Tensiunile dintre Statele Unite ale Americii (SUA) și Coreea de Nord se apropie de punctul de fierbere, după o perioadă de atacuri subtile de ambele părți urmată de amenințări și ultimatumuri.

În tot acest timp și în ciuda pericolului pe care îl reprezintă aceste tensiuni, un sondaj sponsorizat de CNN a constatat că 50% dintre americani ar susține acțiunea militară împotriva dictaturii din Asia de Est. Singura problemă este că majoritatea acelorași oameni nu poate indica nici măcar unde se află Coreea de Nord pe hartă.

CLICK pe link pentru a urmări răspunsurile oamenilor la întrebarea „Unde se află Coreea de Nord pe harta lumii?”!

Americanii au fost batjocoriți mai tot timpul de restul lumii pentru lipsa lor de cunoștințe geografice. Asta l-a făcut pe prezentatorul TV Jimmy Kimmel să ia un microfon și o cameră de filmat și să meargă pe Hollywood Boulevard pentru a-i chestiona pe trecători cu privire la locul în care se află Coreea de Nord pe harta lumii.

Acesta a postat videoclipul pe internet, iar în scurt timp a strâns peste un milion de vizualizări. Mulți urmăritori s-au amuzat de ideea lui Jimmy Kimmel și de răspunsurile greșite ale trecătorilor, alții însă s-au arătat indignați.

Citește și: 

FOTOGALERIE Frumusețea magică a ciupercilor sălbatice! Un artist a uimit internetul cu lucrările sale

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *