UPDATE. Caz şocant la o şcoală din Satu Mare. Breaz: „Această profesoară nu are ce să mai caute la catedră”

-


UPDATE 14.22: Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz a declarat, joi, la postul Digi 24, că profesoarei agresoare de la Satu Mare i se va desface contractul de muncă şi nu va mai putea preda niciodată în sistem. De asemenea, Instanţa i va prelungi mandatul de arestare la 30 de zile.

O profesoară din județul Satu Mare a fost arestată preventiv joi dimineaţă, pentru 24 de ore după ce a atacat doi copii, în vârstă de șase ani, cu spray lacrimogen. Potrivit unor surse citate de PreaSM, cadrul didactic are 43 de ani şi a câştigat concursul pentru ocuparea unui post de suplinire, la şcoala din comuna Santău.

 

Miercuri, un cadru didactic a atacat cu spray lacrimogen doi elevi din clasa pregătitoare, sub pretextul că ar fi fost agresată. Aceştia au fost preluați imediat de conducerea școlii și duși la dispensarul medical din localitate, după care au fost transferați la Camera de Gardă a Spitalului din Tășnad, unde se află în afara oricărui pericol.

Profesoara a fost reținută inițial de către polițiștii Postului Comunal de Poliție Santău, după ce au fost sesizați de către un cadru didactic, după care cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Secției Poliției Rurale Tășnad, care au dispus reținerea profesoarei pentru 24 de ore. Cazul este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Citiţi articolul complet pe presasm.ro

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.