Cazul Caracal. Gheorghe Dincă va fi evaluat psihiatric

-


Gheorghe Dincă va ajunge, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Tot la Jilava, bărbatul va primi şi îngrijirile medicale după ce s-a plâns că are coaste rupte din cauza că a fost lovit cu bocancii în dimineața în care a fost prins.

 

Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au decins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu şi pentru a evita presa şi curioşii veniţi să vadă reconstituirea.

Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

Unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu, a dat publicităţii înregistrările convorbirilor în care fata cerea ajutor la 112, apoi le-a şters. Iniţial, el a publicat transcrierea acestora şi a spus că decizia este a părinţilor Alexandrei Măceşanu ”pentru a vedea întreaga ţară putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil”. El avertiza că părinţii interzic oricărei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei.

Citește și:

A cui este mașina albastră din care a coborât Dincă în ziua în care a ucis-o pe Alexandra?

Alexandra și lecția despre curaj pentru paraziții din funcțiile publice

Cazul Caracal. Incinerarea nu se poate face într-un butoi

Înregistrarea audio cu apelul Alexandrei la 112: „Dar de unde îl cunoşti tu pe el?”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.