Cazul Caracal. Polițistul care le-a cerut ajutor interlopilor, audiat

-


Fostul adjunct din IPJ Olt Nicolae Alexe este audiat miercuri, la Secția de anchetare a magistraților, în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal. Alexe a refuzat să dea declarații la intrarea în sediul Secției.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anchetatorii au făcut audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă.

Comisarul șef Nicolae Alexe i-a dat toate informațiile pe care le avea despre caz unui interlop, iar acesta nu doar că nu l-a ajutat, dar l-a pus și pe piste false. Este vorba despre același comisar care și-a mințit șeful cu privire la ora la care a fost anunțat despre răpire. În timp ce se afla la prezentarea bilanțului Poliției din Scornicești, acesta a primit mai multe apeluri de la colegii săi despre dispariția Alexandrei, dar le-a ignorat.

Într-o interveție la B1, Alexe a spus că informațiile despre care se vorbește -numerele de telefon pe care i le-a dat interlopilor- erau deja publice în acel moment, pentru că acestea fuseseră postate pe o pagină de Facebook.

„Dacă nu făceam ceea ce am făcut, mi se imputa că nu am făcut, dacă am făcut, mi se impune că am făcut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informații de care vorbiți dumneavoastră deja erau pe o pagină de Facebook cu numerele de telefon, nu știu, cred că cineva de pe la Primărie a luat numerele de telefon și le-a pus să le găsească. S-au pus numerele de telefon pe o pagină de Facebook, deci deja erau făcute publice”, a declarat pentru B1.ro, comisarul-șef Nicolae Alexe.

Citește și:

Alexandra a sunat la statul român și i-a răspuns statul paralel. Interlopii, implicați în căutarea fetei


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.