UPDATE. Reconstituirea cazului Caracal. Dincă susține că le-a ucis pe cele două fete, însă corpurile lor nu au fost găsite

-


Procurorii care cercetează cazul Caracal reconstituie luni și marți, alături de Gheorghe Dincă, ziua în care Alexandra Măceșanu (15 ani) a fost răpită, ucisă și mai apoi arsă. Reconstituirea va închide cercul cercetărilor. Alexandra a dispărut în data de 24 iulie. De asemenea, tot astăzi va fi refăcut și traseul din ziua în care a dispărut și Luiza Melencu, fata de 18 ani. Luiza a dispărut pe 14 aprilie.

 

15.10: Gheorghe Dincă a fost dus în centrul orașului Caracal unde, în 24 iulie, a aruncat un șervețel în care se aflau bijuteriile Alexandrei.

11.04: Bunicul și mama Luizei Melencu se află la casa lui Gheorghe Dincă. Tot acolo se află mai mulți localnici.

10.51: Dincă și anchetatorii au ajuns la Casa Groazei.

10.38: Convoiul de anchetatori a ajuns la digul despre care Alexandra le-a spus operatorilor de la 112.

10.10: Gheorghe Dincă a fost dus la liceul unde învăța Alexandra. Acolo ar fi urcat pe bancheta din spate unde se afla fata și a lovit-o, Alexandra leșinând. Gheorghe Dincă a stat în jur de 25 de minute în fața liceului unde le-a povestit anchetatorilor tot ce a făcut.

 

10.00: Gheorghe Dincă și procurorii au oprit în fața casei Alexandrei Măceșanu.

09.46: Gheorghe Dincă a fost adus la Dobrosloveni, în locul de unde a luat-o pe Alexandra la ocazie.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, fata de 18 ani care a dispărut, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, în Caracal, a declarat, duminică, la un post de televiziune, că timpul stabilit pentru reconstituirile presupuselor crime este insuficient.

„Din moment ce o întrebare pusă la audiere lui Dincă durează cu tot cu răspuns cam două ore pe o chestie de genul dacă a luat cu mâna stângă sau cu mâna dreaptă, vă dați seama cât ar trebui să dureze să faci reconstituirea pe una dintre infracțiuni, respectiv pe un omor. Cam între una și două luni (e nevoie – n.r.) pentru reconstituirile acestea, în contextul în care ne aflăm în această fază în care Dincă nu își aduce aminte. De fapt, dacă i se spune ce a făcut, el spune că este așa. Apoi se contrazice de trei ori în trei minute și tot așa. Nu cred că se vor putea face într-o zi aprecieri”, a spus Tonel Pop.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Duminică, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea faptelor.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

În curs de actualizare

Citește și:

Cîțu: „Teodorovici, bichonul Vioricăi, vă bagă la pușcărie dacă nu vă plătiți taxele”. Replica ministrului


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.