Cazul de la Caracal. Procurorul care a întârziat intervenţia la casa lui Dincă, urmărit penal

-


Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub învinuire de către procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), alături de trei poliţişti, susţin surse judiciare, citate de Mediafax.

 

Sursele citate de Mediafax susţin că săptămâna viitoare va începe urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi ale altor trei poliţişti, în cazul din Caracal. De asemenea, aceştia vor primi calitatea de suspecţi  în dosarul privind modul în care autorităţile  au intervenit în cazul Alexandrei Măceşanu.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal şi care nu ar fi permis agenţilor de poliţie să încalce mandatul de percheziţie şi să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcţie.

Vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt anunţa că a declinat Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie cauza privind modul în care structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în cazul Alexandrei Măceşanu.

Citeşte şi:

UPDATE. Cazul de la Caracal. Cumpănaşu: „Nu am aflat absolut nimic”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.